+49 9123 8310630 office@personal24.ro

Recomandarea noastra privind pasii de urmat pentru a aplica pentru un loc de munca:

1) Ati gasit un anunt al companiei noastre in internet, in ziare sau in alte medii? Doriti sa ne trimiteti aplicatia dvs. din proprie initiativa, fara a aplica pentru un job anume?

Nimic mai simplu, ne puteti contacta telefonic sau puteti aplica direct aici.

2) Specialistii nostrii vor analiza datele dvs. si va vor contacta in cel mai scurt timp pentru a va solicita restul informatiilor si documentelor de care avem nevoie.

3) Noi vom pregati documentatia necesara si va prezentam candidatura clientilor nostrii.

4) In aproximativ 7 zile avem de regula un raspuns clar din partea acestora.

5) In cazul in care ati fost selectat(a) pentru locul de munca respectiv va urma de regula un interviu direct cu clientul nostru.

6) In cazul in care ati trecut cu bine si de acest interviu, se semneaza de regula contractul de munca dupa care urmeaza etapa 7) sau 8):

7) In functie de locul de munca respectiv, este posibil sa va oferim un curs de limba si/sau un curs informativ inainte sa va pregatiti de plecare.

8) Organizam impreuna cu dvs. plecarea in strainatate si coordonam totul cu viitorul angajator.

9) Integrarea in strainatate: va asistam in continuare si in tara respectiva si va furnizam informatii cu privire la asigurarea medicala si diferite demersuri care trebuiesc indeplinite.

Wichtig: An alle Personalvermittler und Zeitarbeitsunternehmen welche auf der Suche nach Personal sind: auf Grund vieler negativen Erfahrungen haben wir uns entschieden ab 2021 nur noch mit Endkunden (direkte Arbeitgeber) zu arbeiten. Vielen Dank für Ihr Verständnis!