+49 9123 8310630 office@personal24.ro

Deutsche Post: loc de munca in zona München (Germania) ca si distribuitor de scrisori si pachete

Se cauta persoane care vorbesc bine limba germana ( nivel B2 sau mai mult ) si care poseda permis de conducere, categoria B, interesate sa lucreze in Germania, ca distribuitori de scrisori si pachete (pana la 31,5 kg ). Contractele sunt direct cu posta germana, Deutsche Post. Nu este necesara masina proprie.

Cerinte din partea candidatilor: disponibilitate de a lucra  pe termen lung in Germania, seriozitate, corectitudine, comportament civilizat, capacitatea de a lucra pe cont propriu, sa fie o persoana ingrijita, sa fie de incredere, sa fie intr-o forma fizica buna si sa fie prietenos cu clientii, cazier in regula. Permis categoria B.

Se ofera un contract de munca legal, in conditiile prevazute de legislatia germana.  Se incepe cu un contract de munca pe 3 luni, care va fi apoi prelungit pana la 2 ani. Pentru o prestatie buna, exista posibilitatea prelungirii contractului pe termen nelimitat.

In ceea ce priveste programul de lucru: se lucreaza 38,5 ore pe saptamana de luni pana sambata ( de la ora 6.00 sau 7.30 ), cu plata la ora: 11,78 Euro brut / ora.

Pentru inceput, exista si posibilitatea unei cazari, chiria costand intre 340-420 Euro / luna.

Nu se percepe comision de agentie!

 

Pentru mai multe relatii, va stam la dispozitie la numarul de telefon:

0742 127 745 ( luni  –  vineri, orele 8.00  –  16.00 ) sau la adresa de e-mail recrutare@personal24.ro