+49 9123 8310630 office@personal24.ro

Buna, numele nostru este Laura si Anca.

Am intrat in acest proiect in urma cu cateva luni.

Dupa multe pregatiri si eforturi am ajuns la ceea ce ne-am dorit am ajuns la “destinatie”.

Cand am ajuns aici am ajuns aici am fost primite de persoane dornice sa ne ajute , care au inteles si au decis sa aiba rabdare cu noi, deoarece orice inceput este greu.

Cu ajutorul celor de la Deutches Rotes Kreuz (DRK) in prima zi in care am ajuns aici am avut o locuinta la dispozitie si o masina pentru a ne putea deplasa.

Desii primele zile la locul de munca au fost dificile din cauza lucrurilor noi cu care avem de-a face si a limbii, acum, cu fiecare zi ce trece este mai bine.

A trecut o luna de cand lucram si urmeaza sa ne pregatim pentru examenul de recunoastere a studiilor.

Pe cei care vor sa ne ia exemplul ii sfatuim sa fie increzatori, sa invete limba germana si sa lupte pentru un viitor mai bun.

Laura si Anca

Asistente medicale, Deutches Rotes Kreuz

 Buna ziua,
Intrucit auditoriul imi este necunoscut consider necesar ca inainte de toate sa ma prezint
Numele meu este Mitroi Marius, am 47 de ani, sunt divortat si sint de profesie Inginer Electronist cu specializare in Telecomunicatii. Am o experienta de peste 27 de ani in Telecomunicatii. Stiu Engleza, Franceza si Rusa.  Am optat pentru oferta de munca oferita de firma RoConnect: tehnician telecom in Germania.
    Ce va pot spune?
    Am facut un curs de Germana de 1 luna de zile in tara, curs oferit gratis de firma RoConnect. Acum sunt in Germania de 3 saptamini. Biletul de avion a fost platit de angajator. De cind am venit am continuat lectiile de Germana, platite tot de angajatorul german. Am iesit de citeva ori pe teren cu un coleg care deja lucreaza: Robert Havran, pentru a vedea in ce consta efectiv munca pe care trebuie sa o fac. Pe perioada cursului se primesc din partea angajatorului german bani pentru mincare. Cazarea este gratis pentru perioada de curs. Deplasarea catre sediul firmei si inapoi catre cazare se face cu un autoturism pus la dispozitie de angajator. Inca sunt la cursul de Germana. Pentru mai multe informatii puteti discuta cu colegul meu Robert Havran care deja lucreaza de 2 luni pe teren.
Marius Mitroi

Tehnician Telecomunicatii

Sunt de 3 saptamani in Germania si am inceput cursurile de de limba germana. Eu cu colegii mei facem cursuri de germana de luni pana sambata si am inceput sa facem progrese vizibile. Avem o profesoara cu multa experienta care ne invata foarte bine . Pentru mine limba germana este cel mai dificil lucru in acest job pentru ca trebuie sa inteleg si sa vorbesc cu clientii germani. Partea tehnica este in general usoara si se invata repede.  Colegii au venit inainte ne invata tot ce trebuie sa facem pe teren,  Trebuie sa avem multa atentie si sa lucram profesional.  Avem aici un coordonator roman care ne ajuta in orice problema.    In rest conditiile de cazare sunt foarte bune ( stam intr-o casa mare mobilata si cu toate utilitatile), este o zona de deal frumoasa si linistita.

Dobrin Ionut

Tehnician Telecomunicatii

Salut,
Jobul din Germania este real si sunt multumit de firma Roconnect pt ajutorul acordat in gasirea si intermedierea acestui job in Germania. Am  avut   asigurat transportul si cazarea este  buna , intr-o casa cu toate conditiile necesare pt  a locui   si oameni din partea firmei germane se comporta si au o atitudine  f buna fata de mine. In legatura cu lucru si salarizarea in cadrul firmei din Germania pot spune ca  este de lucru  cat doresti  si esti platit in functie de cat lucrezi, adica  daca vrei sa castigi bani frumosi trebuie  sa fi constient ca pt  tine stai si  alergi la lucru ! Programul de lucru este in  functie de adresele pe care le ai  in ziua respectiva si este de Luni pana Vineri , doar daca vrei si sambata se poate merge la lucru si normal ca esti platit la adrese.Avem deja un colectiv frumos din Romania si toata lumea s-a adaptat la cerintele  firmei din Germania.Un sfat pt cei care vor sa vina la jobul din Germania sa invatati  germana pt ca aveti  nevoie sa puteti sa va  descurcati la vorbit   si lucru nu este greu .
cu drag, Robert
Robert Havran

Tehnician Telecomunicatii

Salutare! Ma numesc Augustin, sunt in Germania de doua luni, plecat prin roconnect.Cazarea este buna, zona este f frumoasa, munca nu este complicata, trebuie insa limba germana pentru a te intelege cu clientii telekom. Banii se dau in functie de numarul tiketelor solutionate.

Augustin Frangulea

Tehnician Telecomunicatii

Ca orice român coplesit de necazuri am hotărât să plec la muncă în străinătate. Prin intermediul agentiei din Craiova Roconect am reușit să ajung în Germania.Sunt foarte multumită. Am nimerit la o familie extraordinara. Acum fac parte din familia lor. Am siguranta unui contract de munca si tot sprijinul necesar din partea echipei din Craiova. Mă refer la d-l Marcel Feraru si d-rei Ramona. Suppppeer!

Cu drag, Emilia Taban

Emilia Taban

Ingrijitoare

Wichtig: An alle Personalvermittler und Zeitarbeitsunternehmen welche auf der Suche nach Personal sind: auf Grund vieler negativen Erfahrungen haben wir uns entschieden ab 2021 nur noch mit Endkunden (direkte Arbeitgeber) zu arbeiten. Vielen Dank für Ihr Verständnis!