+49 9123 8310630 office@personal24.ro

LOCURI DE MUNCA IN GERMANIA, AUSTRIA si ELVETIA

Oferim locuri de munca pentru persoane calificate si necalificate in diferite domenii: constructii, gastronomie, turism, sanatate, IT, diferite industrii, agricultura, transport si logistica.

Cu o experienta de peste 5 ani in domeniul recrutarii de personal si sute de locuri de munca pentru care am gasit cu succes candidatii ideali, suntem una din primele companii din tara in domeniul recrutarii de personal pentru Germania, Austria si Elvetia. Lucram cu clienti precum:

Unul din punctele noastre forte este faptul ca nu ne ocupam doar de recrutarea si plasarea fortei de munca, ci oferim multe alte servicii candidatilor cum ar fi cursuri de limba germana, asistenta la plecarea in strainatate, asistenta in procedura de recunoastere a diplomelor si la integrarea in tara respectiva. Cele mai multe dintre aceste servicii sunt gratuite.

Avem trei filiale in Romania (Sibiu, Medias si Craiova), una in Germania si trei parteneriate in Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova.

LOCURI DE MUNCA IN:

Austria

Germania

Elvetia

LOCURI DE MUNCA IN DOMENIUL MEDICAL SI ASISTENTA SOCIALA

In prezent, oferim preponderent locuri de munca in domeniul medical si in domeniul ingrijire varstnici in Germania si Elvetia.

Medici, asistente medicale, infirmiere si menajere sunt locuri de munca oferite cel mai des in aceasta perioada.

PARTENERIATE

Diverse parteneriate cu firme in domeniu ne garanteaza continuitatea activitatii noastre, astfel reusim sa oferim in permanenta locuri de munca de calitate.

SERIOZITATE SI LEGALITATE

Toate locurile de munca oferite de noi implica o activitate legala in tara respectiva.

Verificand in permanenta conditiile si locurile de munca oferite de catre firmele care ni se adreseaza, dorim sa evitam surprize neplacute pentru candidatii nostrii.

Vrei un job in Germania, Austria sau Elvetia? Completeaza formularul de mai jos si te anuntam cand apare un job nou:

Wichtig: An alle Personalvermittler und Zeitarbeitsunternehmen welche auf der Suche nach Personal sind: auf Grund vieler negativen Erfahrungen haben wir uns entschieden ab 2021 nur noch mit Endkunden (direkte Arbeitgeber) zu arbeiten. Vielen Dank für Ihr Verständnis!