+49 9123 8310630 office@personal24.ro

Medierea asistentelor medicale este specialitatea noastra. Suntem specializati in dezvoltarea de concepte si proiecte pe termen lung in vederea medierii asistentelor medicale calificate si dispunem de o ampla baza de date in acest sens.

Proiectul nostru inovativ 2020+ a fost conceput pentru asigurarea furnizarii cu succes al personalului din Romania, Bulgaria, Ungaria si Moldavia pentru urmatorii ani. In acest scop cooperam pe de o parte cu centre de formare si scoli profesionale, pe de alta parte cu spitale, clinici si centre ingrijire varstnici.

Sustinem clientii si candidatii nostri in procedura de recunoastere a diplomelor si a certificatelor, oferim cursuri intensive de limba germana.

Sustinem candidatii la integrarea in tara respectiva.

Recunoasterea calificarii

In cazul in care calificarea a inceput dupa integrarea in UE, recunoasterea este posibila fara nici o dovada.

In Romania este vorba despre urmatoarele diplome de absolvire:

a.      Diploma de absolvire de asistent medical generalist cu studii superioare de scurta durata          
b.     Diploma de licenta de asistent medical generalist cu studii superioare de lunga durata               
c.      Diploma de asistent medical generalist cu studii postliceale                                                         

In cazul in care calificarea a inceput inaintea integrarii in UE, este nevoie de o declaratie de conformitate dupa Directiva 2005/36/EG (Legea europeana a recunoasterii diplomelor).

Alternativ conformitatea poate fi acreditata cu un certificat emis de autoritatea competenta, care atesta o activitate neintrerupta de 3 ani in functia de asistent medical.

Wichtig: An alle Personalvermittler und Zeitarbeitsunternehmen welche auf der Suche nach Personal sind: auf Grund vieler negativen Erfahrungen haben wir uns entschieden ab 2021 nur noch mit Endkunden (direkte Arbeitgeber) zu arbeiten. Vielen Dank für Ihr Verständnis!